Lucka 6: En bild från en resa du gjorde under året

 
I början av hösten flyttade mina bästa vänner till Norge. Under ett FaceTime-samtal när tårarna rann bestämde jag för att jag var tvungen att hälsa på dem. Ett par dagar senare spenderade jag en halv dag på tåg och buss för att komma till Oslo där jag sedan tillbringade mina första dagar av oktober. Vi promenerade runt Sognsvann, fikade på Espresso House för många gånger, pratade barnuppfostran och jobb och sjöng till Tommy Körberg. Efter några nätter i Josefins säng återvände jag hem igen, fulladdad med välbehövlig popdonneenergi.
 
Jag deltar i Emily Dahls julkalender med temat ”Året som gått”.
I morgon: En bild du tagit som du tycker mycket om.
 

1 kommentar

Lägg till din →

Att få till tid att träffa sina bästa vänner ibland när de är långt bort behövs verkligen för att stå ut resten av tiden!

Lämna ett svar