Lucka 5: En bild på dig som någon annan tagit

 
Vet ni hur få bilder andra tar på mig? Jag hittade typ tre stycken, haha. Den här tog i alla fall min mor någon gång i mitten av juli. Jag hade jobbat hela dagen och på kvällen åkte jag ut till Sinnern där familjen befann sig. Min sommar var så olik alla tidigare somrar, på gott och ont, och de där typiska sommarkänslorna och sommaraktiviteterna fanns inte i år. Därför var det fint att mitt i allt bara sitta på bryggan i omatchande kläder och med hunden som sällskap.
 
Jag deltar i Emily Dahls julkalender med temat ”Året som gått”.
I morgon: En bild från en resa du gjorde under året.
 

4 kommentarer

Lägg till din →

Så himla mysig bild må jag säga.

sv;
Hihi chips är gottgott! Dessa chips fick vara en given del av kvällens fredagsmys ^^

Lämna ett svar