Lucka 11: En bild på en person du saknat i år

 
Inför dagens lucka skickade jag ett skräckslaget meddelande till Angelica. Jag hade nämligen upptäckt att det inte finns en enda bild på oss två tillsammans från i år, förutom de från balen. Katastrofalt dåligt! Vi har därför bokat in en photo shoot (well..) i morgon. Bättre sent än aldrig..? Heja oss!
 
Angelica, ja. Egentligen är hon sällan särskilt långt borta, men i år har vi ofta varit upptagna på varsitt håll. Vi har varit nära ganska länge nu. 2008 var vårt år, och det är ju ett tag sedan. Vi bodde i princip ihop ett tag då, för ett par år sedan. Spenderade varje helg tillsammans. Tittade på Pip-Larssons och fotade. Sov i Angelicas bäddsoffa och vaknade alltid upp smått förkylda. Åkte till Kalmar och shoppade. Och så om igen. Jag är så tacksam att jag har den här fina människan i mitt liv, för trots att vi inte alltid ses med särskilt jämna mellanrum så är vår relation densamma. Vi vet var vi har varandra, och allt är så enkelt.
 
Jag deltar i Emily Dahls julkalender med temat ”Året som gått”.
 

3 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar