Lucka 3: En bild på någon du älskat i år

 
Som jag älskat dessa tjejer. Och älskar. Och saknar. Hjälp, vad jag saknar dem hela tiden. Mina poppisar. Mina älskade, älskade poppisar. För alla kvällar vi peppat varandra genom värdelösa skoluppgifter och jobbiga stunder. Hatat, gråtit och nästan gett upp. För långa samtal om framtiden. Ångest, förvirring, drömmar och visioner. För picknick mitt i natten, för köande i timmar, för hjärnbefriade kommentarer, för tjockiskvällar, för skönsång i bilen, för spontana äventyr. För att ni är de bästa jag vet. ♥
 
Jag deltar i Emily Dahls julkalender med temat ”Året som gått”.
 

4 kommentarer

Lägg till din →

Så sjukt fin text! Låter som att ni är underbara tillsammans.

sv;
Hoppas den kommer hos dig snart!! Här försvann den efter knappt en dag så längtar ju också till snön 😀

Lämna ett svar