Lucka 13: En bild från ett avgörande ögonblick i år

 
Jag kunde inte leta fram ett specifikt tillfälle som varit avgörande i år. Inte på det sättet, inte så tydligt. Vad som varit avgörande för mig i år har varit insikt. Självinsikt. Det är fortfarande en lång bit kvar, men jag har börjat förstå mig själv bättre det här året. Genom toppar och dalar. Jag har växt. Egentligen har väldigt många stunder varit avgörande för just min självinsikt, men det är ju sådant där som jag förstått först senare. Som på bilden till exempel, från en promenad i skogen. Jag behöver liksom få lite distans till saker innan jag förstår dem.
 
Jag deltar i Emily Dahls julkalender med temat ”Året som gått”.
 

3 kommentarer

Lägg till din →

Mysig bild! Kan verkligen relatera det det du skriver, känns så bra o blicka tillbaka och se hur man förändrats fast ändå inte haha. Hoppas du får en grym jul!

Lämna ett svar