Lucka 9: En bild från din arbetsplats/skola

 
Det här året har verkligen haft två så tydliga halvor, så olika varandra. De första sex månaderna hade jag en skola, de sista sex har jag haft en arbetsplats. Jag tror dock inte att jag har några bilder från jobbet, så vi kör på och minns gymnasiet istället.
 
Bilden ovan togs i mitten av maj. På något sätt beskriver den vår skola och vår tid där så väl. Jag och mina poppisar höll på med ett kampanjarbete som vi egentligen inte tyckte var jätteroligt, och filmkamerorna har aldrig varit våra vänner, men med musik och en massa ballonger blir allt mycket bättre. Lärde mig faktiskt att blåsa ballonger den där dagen (nej, jag kunde inte det tidigare, hallååå, det krävs en del teknik)! Kan verkligen sakna gymnasiet ibland. Inte uppgifter och prov och sådant där annat trams, men mina kära vänner och våra fina lärare.
 
Jag deltar i Emily Dahls julkalender med temat ”Året som gått”.
 

3 kommentarer

Lägg till din →

Sv: Ja, saknar radion så mycket!! Nya fotostudion är ett halvt klassrum nu och man har väl lärt sig att tycka om den. Ganska svårt att anpassa sig till den dock. Var så rymligt och bra innan så det känns ganska konstigt :/

Lämna ett svar