Lucka 23: En bild från ditt hem

 
Hur idylliskt ser inte vårt vardagsrum ut såhär i juletid? Granen togs in och kläddes här om dagen, och jag blev tvungen att möblera om hela rummet samt klättra på pianot för att ta den här bilden. Har spenderat ovanligt mycket tid på soffan framför brasan det här året. Fint. Passar på så länge jag bor hemma.
 
Jag deltar i Emily Dahls julkalender med temat ”Året som gått”.
 

4 kommentarer

Lägg till din →

Det blev en riktigt fin bild (värt mödan skulle jag nog säga!)!

sv;
Det är så fint att få koppla av må jag säga. hoppas du har det finfint nu under dina lediga dagar ^^

Det blev en riktigt fin bild (värt mödan skulle jag nog säga!)!

sv;
Det är så fint att få koppla av må jag säga. hoppas du har det finfint nu under dina lediga dagar ^^

Lämna ett svar