Lucka 17: En bild från i höstas som ger dig höstfeeling

 
Höstfeeling overload. Nej, men låt mig förklara mig. Vanligtvis hade jag väl laddat upp någon bild på ett färgglatt träd, men i år finns det inga sådana. När jag tänker på hösten så minns jag mest detta. Kanske mycket för att det blev en av ganska få planerade händelser att se fram emot efter sommaren. Bilden togs på ett hotellrum i Stockholm i mitten av oktober när jag var där med Manja, Elin och Josefin. Fina dagar med The 1975, shopping, välbehövligt häng och en träff med min syster. Bjuder på en hittills opublicerad, och väldigt charmig, bild.
 
Jag deltar i Emily Dahls julkalender med temat ”Året som gått”.
 

4 kommentarer

Lägg till din →

Härlig bild!
Svar: Det är ju en bra idé att döpa sin blogg efter sitt namn, då kanske fler som känner en hittar den? 🙂

Lämna ett svar