Avslut, nystart

 
När man står med ilska, sorg och ännu icke bearbetade situationer upp i halsen på årets sista dag, då har Angelica och jag ett tips. Gå ut i skogen och skrik. Ta i från tårna och vråla så att rösten spricker. Kasta sten. Det gjorde vi. Sedan fick vi samla ihop oss något så när och svira om till festligare kläder. Som ni ser blev vi ändå ganska piffiga tillslut!
 
 
Vi knackade på hos Elsa med sambo och där åt vi middag med ett gäng nya personer. Jag dippade ett tag men så plötsligt blev det relationspanel över kladdkakan och det var så himla fyllegulligt och sedan drog vi vidare till någon annan och på tolvslaget pussade jag på Angelica precis som förra året. Jag blev tokglad av att träffa gamla vänner och höra sju år gamla (och väldigt preskriberade) bekännelser. När det nya året hade tickat sina första timmar halvsov jag på Elsas soffa samtidigt som någon gullig själ masserade mina fötter och pillade i mitt hår. Allra sist kröp jag ner under ett fluffigt täcke med mina kära friendos.
 
 
Godmorgon 2017! Vi låg kvar i sängen och tisslade och tasslade ett tag innan vi åt rester från gårdagen och drack kaffe och bara hade en så himla mysig förmiddag tillsammans. Jag är så fylld av energi och just nu gladare än jag trodde var möjligt. Det bubblar av förhoppning inom mig. Det kommer bli bra ändå. Alltihop. På något sätt. Tack alla fina fantastiska människor som får mig att känna så.

5 kommentarer

Lägg till din →

Skrika i skogen och få ur sig frustation genom att kasta saker funkar alltid.

Vilket underbar nyår du hade. Härligt att avsluta tillsammans med underbara vänner och att få vakna upp tillsammans med dem också. Ha nu ett underbart 2017 för det är du tusan värd!

Lämna ett svar