Dagar i januari

Två från förra veckan: En kväll genom mittenfönstret och en morgon med havregurt.
 
Mitt berg- och dalbaneliv fortsätter. Den nya veckan har gett mig lite efterlängtad ro i själen. Jag har känt mig stark, glad och stabil i flera dagar. Typ som att vad som helst skulle kunna hända och jag skulle ändå fortsätta känna mig oövervinnerlig. Skolarbetet går bra och mina vänner är fantastiska. Spännande, detta mående. Så knäppt, men fint, att jag börjat tanka energi hos andra snarare än mig själv. På tal om livsutveckling (?) gjorde jag nyss ett litet personlighetstest. Kände mig ganska träffad av resultatet.
 
Din personlighetstyp: ”Idealist som söker harmoni”
Kraftfulla, originella och känsliga. Slutför vad de påbörjat. Extremt god människokännedom. Lyhörda för andras känslor. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Respekterade för sin starka vilja att göra rätt. Oftare individualister än ledare eller underordnade andra.
 
Det om det. Nu ska jag gå vidare i livet. Bortsett från att jag måste korrigera två texter innan söndag har jag ledigt fram till den 25 januari. Oväntat värre, men jag klagar inte.

9 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar