Det första av oktober

 
Klara och jag startade veckan på högskolebiblioteket. För att ta tag i c-uppsatsen egentligen, men som sig bör efter en helg blev vi tvugna att ventilera respektive äventyr istället. När vi insåg att vi inte skulle få något vettigt gjort travade vi hem till Annika där vi fick kaffe, gröt och kattgos.
 
 
Sen gick det väl några dagar som innehöll hundpromenad, inlämningsuppgift och spinning med Linnéa, SEN, sen kom fredagen och jag åkte hem till familjen. Mycket mysigt.
 
 
Här stod jag och såg svår ut (JÄTTE) mot vår Falu rödfärg. Stående tema i mitt flöde på Instagram.
 
 
Mamma och jag mötte upp Angelica i Kalmar för en fika på Kullzénska. Har även hunnit med: Häng med Elsa, shopping, viktiga samtal. HERREGUD vilken hjärtvärmarhelg. Visste inte ens att jag behövde den så mycket som jag gjorde. Familj hjärta. Vänner hjärta.

24 kommentarer

Lägg till din →

Jag har sagt det förut, och säger det igen: ÄLSKAR dina bilder!! Så klockrena vardagsbilder, men fortfarande så snygga. Inte nå kassa, suddiga saker. Utan dom skriker verkligen genuinitet. ÄLSKAR!! Stor kram fina <3

Sv; Det var riktigt mysigt, och verkligen behagligt och nått jag och min mor behövde. Speciellt nu när jag fått ett besked jag fasat. Du kan läsa det i mitt senaste inlägg! <3

Vilka sötnosar (både ni och katterna)!

Fantastiskt att du tog dig tiden att åka hem, jag gjorde nyligen det samma och upplevde oväntat mycket hjärtevärme. Fint!

(Sent) Svar: Den rosa tygkassen från Lindex är jag himla nöjd med!

Kram

Lämna ett svar