Kallbad och möra muskler

Jag går på bodypump för första gången på månader. Det är fem dagar sedan i dag och det känns fortfarande som att lårmusklerna lossnat från sina fästen.

I söndags packade Måns och jag varsin väska och åkte till Hooks herrgård. Det var min 25-årspresent från honom (förutom det otroliga egengjorda korsordet – vem är han?). Vi plaskade runt i värmen, bastade och drack bubbel.

På andra sidan utomhuspoolen satt ett äldre par (äldre än oss alltså, de var väl inte lastgamla – sånt är ju så känsligt). Vi började prata om SVT-serien Du Clarar med än du tror och hur cool Clara Henry är när hon badar kallt. Plötsligt trippade Måns och jag upp från poolen och ner i den 12-gradiga sjön, ivrigt påhejandes av det där andra paret. Var såklart otroligt mallig efteråt och manade ner en stackars gubbe i vattnet också. Hans fru ville ju så gärna ta kort.

På kvällen åt vi otrolig trerätters. Lulliga, peppa. Dagen efter flexade vi från jobbet, åt frukost och låg kvar på sängen bara för att vi kunde. Jag är så bortskämd som har honom, varje dag. ♥

De senaste dagarna har varit griniga. Jag har varit nära tårar under lunchpromenaden och drömt mardrömmar som väckt mig mitt i natten. Men jag har också funderat också på framtidsvisionerna. Känt mig motiverad mitt i allt. Hunnit ta rast på jobbet for once, firat med kiwi och te. Ja ja det blir nog bra till slut. Som det alltid blir.

4 kommentarer

Lägg till din →

Vilka härliga bilder på dig där i kallbadet! Jag förstår att du njöt av din födelsedagspresent. Glad för din skull.

Svar: Tack snälla, Ellen! <3 Det gläder mig att du uppskattade att ta del av min förlossningsberättelse.

Kram

Lämna ett svar