Jättemånga dagar som passerat

Tid har passerat! Grejer har gjorts! Kolla:

En söndag i mars kom Linnéa på besök för att träffa Levi (och mig lite också, för all del). Sist hon var här, ganska exakt ett år tidigare, hängde ultraljudsbilderna på Levi på kylskåpet. Svindlande.

Jag har bakat bullar till Levis namngivning (recept från Fredriks fika, bullarna blev otroligt goda om jag får säga det själv), gått på stan för första gången på evigheter, ätit lunch hos Lisa och Martin, fikat hos Adisa och Rasmus.

Jag har klätt mig som en godis i ljusrosa och blått.

En måndag fyllde Måns syster år och vi firade henne med ost, ost och ost.

Vid påsk tog jag med min lilla familj hemhem till Högsby och stannade drygt en vecka. Byggde en trapp vid lilla stugan hos pappa, umgicks med min syster och hennes familj, promenerade med Medelin och åt middagar hos mamma.

Min syster och hennes man hade båda fyllt år. De bjöd in till firande med planka, kaffe och tårta. Två otroliga människor att ha i sitt liv. Önskar alla en Sara och en Freddy.

På lördagen hade vi namngivning för Levi tillsammans med familj och släkt. På bild två har ongen såklart kräkts ner sin skjorta och är därför iklädd julpyjamas på samtliga bilder vi tog. Vad bra 🙂

Tillställningen blev fin men inte alls som jag hade tänkt. Av olika anledningar fick jag inte utlopp för de goda ambitioner jag haft i flera månader och planerat för varje ledig sekund, och jag har varit så besviken för att det blev så att jag nästan behövt terapia mig själv. Men sen tröttnade jag på att vara besviken och nu har jag typ glömt varför jag var så himla sur? En bra sak med mig är att jag inte är långsint helt enkelt för att jag glömmer.

Jag har fått dille på att laga matpajer och gjort kanske… åtta stycken?

Vid valborg kom min mamma på besök och hängde med oss något dygn. Vi gick promenader, åt tacogratäng, lyssnade på Abba och sånt. Det var så mysigt!

En helg kom mina gymnasiekompisar med tillhörande pojkvänner på besök. Jag glömde såklart att fota (var fullt upptagen med att hantera det faktum att vi var tio fullvuxna och en bebis i lilla radhuset) men vi hade det fint med mat, vin, sol. Är så glad att jag träffade så himla bra personer i gymnasiet? Det är så viktigt att umgås med bra människor. Hurra för dem och grattis till mig.

Fish tacos har ätits. Jag började äta fisk när jag var gravid, efter sju år som vegetarian, och jag har så kul med fisk nu. Älskar fisk.

Det har hänt en massa annat också men nu får vi runda av detta inlägg. Dagarna GÅR. Herregud, vad fort de går. Ett ljuvligt liv levs. Tack och hej.

6 kommentarer

Lägg till din →

Vad trevligt allt låter! Synd att göra avkall på hur man tänkt saker, men KING att inte vara besviken så länge. Det tycker jag är fint. Unnsamt.

Så fantastiskt mysigt att få läsa om era dagar. Låter så trevligt! Idyllen med barn är helt fantastisk men när de kommer uppåt i åldrarna är det inre alltid guld och gröna skogar, men oj så jag njuter ändå! 😍

Så många härliga och minnesvärda stunder! Tack för att du delar med dig av charm i både text och i bilder. Jag är glad för din skull att livet känns så fint för dig! <3
Kram

Lämna ett svar