Andra Långgatan-flickorna med hjärtat av på mitten

 
I torsdags följde jag med Moa till Göteborg. Vi lagade morotsbiffar, låg på sängen i ljusslingsbelysning, klappade katt, skrattade åt märkliga personer, drack kaffe och lyssnade på musik vi glömt.
 
 
Morgonen därpå åt vi såhär lyxig frulle. Så himla drömmigt, va?
 
 
Framåt kvällen blev jag serverad Baileys medan Moa lagade mat åt mig och jag målade naglarna. Bortskämd kan det kanske kallas, ja.
 
 
Vi träffade Moas vänner ute och så småningom även Julia med tillhörande pojkvän. Drack vin, hamnade här och där, fick en fisk ritad på handen, ignorerade fjorton samtal och lämnade röda pussmunnar på olika kinder.
 
 
Jag hade Moas tröja och örhängen på mig. Agerade alltså Moa två. Twins när vi båda bär vitt och har samma frisyr. Dansade, stal planscher och var så himla glada lyckliga lätta hela kvällen.
 
Dagen efter låg vi på soffan prick hela dagen. Sent på kvällen drog vi in till stan för att gå på bio. Vi såg Collateral Beauty. ”Moa, kan vi kramas?” frågade jag när vi gick ut.
 
 
På söndagen var det alldeles grått och disigt ute. Vi gick genom duggregnet till affären. Handlade en massa gott och lagade vegetarisk lasagne som vi åt tillsammans med Moas familj. Lyssnade på Thomas Stenströms nya album utan avbrott.
 
 
Sen berättade någon att det visst var vinets dag. Kejrå! Jag och Moa gjorde vår plikt och mötte upp hennes vän för ett glas eller två. Så himla roligt med vin och häng, som ni ser på bilden. Hysteriskt roligt, nästan.
 
 
Lyxfrukke är vardag med Moa. Vi mötte upp Julia på stan för en fika innan vi kramades hejdå vi ses när vi ses. Julia och jag åkte tillbaka till Jönköping och ikväll har jag lagat tomatsås och skriksjungit till Marie Fredrikssons Om du såg mej nu. Sånt man behöver göra ibland. Snipp snapp snut, så var Göteborgssagan slut. Vilken drömmig helg jag haft med Mojsen, hennes vänner och familj.

10 kommentarer

Lägg till din →

Det låter som en väldigt fin helg det där du, ellen! Njut bara njut!

SV: Visst är den bra? Gillar den skarpt!

Skönt att det börjar gå åt rätt håll iaf!
Är det våren du kommer plugga i Wien då?

Jag mår bra, men börjar längta en aning efter våren nu!
Vi har kommit igång med landslagsåret för någon vecka sedan, känns väldigt bra att det är igång igen och efter mitt uppehåll förra året ser jag väldigt mycket fram emot det kommande året med dess utmaningar och möjliheter! 🙂

Lämna ett svar