Fredagslistan

Lånar en lista från PT-Fia
 
Veckans serie:
Please Like Me. Såg även första delen av 30 liv i veckan, en dokumentärserie om självmord.
 
Veckans podcast:
Penntricket med Lady Dahmer och Cissi Wallin. Vill att alla lyssnar på den! Särskilt det senaste avsnittet – ”Alla är ätstörda” – var så bra och viktigt. I övrigt har jag lyssnat på Värvet, Ligga med P3, Fredagspodden, Sanningens mammor, Maskrosbarnpodden, Tankar med… och Flora & Frida. Bland annat.
 
Veckans bästa:
Att Angelica och jag fick komma till Elsa och Simon för mysigt häng. Bebismys hos Nadja, att jag mått ganska okej och haft mer energi sedan i måndags och fram till igår.
 
 
Veckans sämsta:
Förkylning och att jag ställt in träffar med flertalet vänner på grund av ångest.
 
Veckans mat:
Black bean burgers hos Elsa och Simon, ugnsrostat ALLT hemma, tacos hos Nadja.
 
 
Veckans nyhet:
Har verkligen klurat på denna men tror inte jag har något speciellt att skriva här.
 
I helgen:
Idag har jag varit en dålig vän och ställt in mina två aktiviteter på grund av kvävande ångest. Istället har jag ätit currykryddad quorn med blomkålsris och gått en promenad med mamma och Vincent. Framöver planerar jag mest att titta på serier och andas.
 
Just nu:
Är jag ganska glad igen, för jag har pratat med Julia i telefon en timme och haft min dagliga kontakt med Moa. Även nöjd med att vara hemma och ha bäddat rent i sängen med fina lakan. Trött. Ska titta på Talang sen. Och äta chilinötter. Fabulöst liv.

19 kommentarer

Lägg till din →

Hej Ellen!
Hoppas allt är bra med dig?!
Jag har en Q&A på min blogg och skulle bli super glad ifall du ville gå in där och posta någon fråga till mig. (a)

Ibland måste en ställa in, men jag tycker det är toppen att läsa att du känner dig glad igen =) SV: kan verkligen rekommendera H&M’s, tycker de är toppen och det finns SÅ många färger!
klart jag märkt <3 och detsamma 🙂

Lämna ett svar