Kärlekslistan

Är du i ett förhållande?
Nä. Men om jag ska vänta på det för att få fylla i den här himla listan så kanske det aldrig händer SÅ LÅT MIG BESVARA DEN NU ELLER!!! Herregud.
 
 
Har du kysst någon idag?
Absolut inte. Har pussat min hund och min katt på huvudet..?
 
När går gränsen för otrohet?
Hela tiden. Nej okej. Den gränsen är väl lättare att sätta fysiskt, men en generell tumregel: Skulle detta kunna göra min partner ledsen? Don’t do it.
 
Är du romantisk?
Inte särskilt. Inte klassiskt romantiskt i alla fall. Vad är det ens att vara romantisk?
 
Hur vill du bli uppvaktad?
Med komplimanger. Tycker det är obekvämt att få saker, men vill hemskt gärna höra att jag är fin och smart och rolig och bra. Typ hela tiden.
 
Oki tycker obvi det är kul att få blommor också.
 
Bra film att se på dejt?
Så himla trist att se film ju, då kan man väl bara ligga direkt istället.
 
Hur skulle du beskriva den perfekta partnern?
Ödmjuk, snäll, lojal, rolig, smart, fysisk, socialt kompetent, öppen, trygg.
 
Hur beskriver du dig själv som flickvän?
Minns knappt! Krävande tror jag? Jag tycker man behandlar sin bästa person så att den faktiskt känner sig som ens bästa person. Vilket medför en del krav. He. Vill också att alla mina personer ska bli hans personer och vice versa. 
 
 
Vad är viktigt i ett förhållande?
Att man har kul ihop! Att man litar på varandra, peppar och lyfter varandra. Och att man tänder på varandra, annars kan man ju vara vänner. Också viktigt att man kan prata om allt! Obvi.
 
Har du gråtit framför någon du tycker om någon gång?
Om jag har! Mitt ex fick ta de första månaderna av ”min vän har dött”-perioden och en annan person satt tålmodigt och torkade snor och mascara från mitt ansikte på en hotellsäng en gång. Har typ aldrig gråtit så intensivt som jag grät då? Märkligt minne.
 
Kan man vara romantisk mot flera samtidigt?
Haha. Jag har utsett mig själv till ”nästan orimligt monogam”. När jag sa det till min granne kontrade han med ”fast Ellen… du dejtade tre personer samtidigt i vintras?”. Oops. Det var visserligen inte helt sant. Pga den ena träffade jag bara en gång, sen hörde han av sig flera gånger i veckan i ett halvår men jag träffade honom aldrig igen. Och den andra träffade jag faktiskt aldrig, utan pratade bara med. Den tredje träffade jag ett par månader, och först när jag sa adjö till honom träffade jag nästa person. Så ändå väldigt monogam va?
 
Tim, jag och Linnéa i somras. Kompisar hjärta hjärta.
 
Hur många har du varit i ett förhållande med?
Beror på vem man frågar! Men en, om jag får svara. Vilket jag ju får.
 
Hur länge höll ditt första förhållande?
Det på dagis räknas inte va? Hoppas inte det för han pussades med min bästis i kuddrummet. Svin.
 
Vill du vara singel eller i ett förhållande?
Just nu är jag helt okej med att vara singel men jag är egentligen mer av en förhållandeperson. Aldrig fattat det där med att det ska vara så KUL och härligt att vara singel? Tror det är för att det för det mesta innebär att man får supa knulla slåss bäst man vill och det har aldrig riktigt lockat mig.
 
 
Är du en bra flickvän?
Medioker. Nej gud vad jag snackar ner mig själv i den här lilla listan, jag är faktiskt både mysig, trevlig, charmig och förstående när jag sätter den sidan till. Är nog faktiskt en ganska bra flickvän! 
 
Vem sov du senast bredvid av det motsatta könet?
Kan ju inte hänga ut honom här med namn och bild ellerrrr?
 
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans?
Så smidigt att jag är hemhemma och kunde fråga direkt! Mamma var 28 och pappa 36. De träffades på lokala pizzerian här i byn där jag är uppväxt. Charmigt :-)) 
 
Mina päron!
 
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn?
Generellt väldigt osugen på namntatueringar.
 
När du vill ha någon, vad gör du?
Pratar mycket, ställer många frågor. Berättar mycket om mig själv. Rör mycket vid personen. Blir ganska uppoffrande. Ser till att vi får gemensamma grejer att vilja göra ihop. Och så fortsätter jag så tills personen är fast. Ha! Lurad!
 
Hur skulle den perfekta dejten se ut?
I början vill jag helst bara sitta och stirra på den andra parten och prata. Hatar aktiviteter då. När man väl är bekväm med den andra är det mesta trevligt. Men jag är väldigt enkel. Picknick är mys? Bowling är kul? Åka skridskor! Det är kul!
 
Trevliga dejtingplatser:
 
 
Vem är den viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv?
Haha har seriöst typ… tre män som jag har regelbunden kontakt med just nu i mitt liv? Fyra kanske, om min kollega räknas. Nåväl, pappa är viktigast.
 
Vill du gifta dig? Varför/varför inte?
JA! För att DET är romantiskt. Och typ praktiskt, men det är ju inte ett så romantiskt svar. Tycker bara det är så jävla fint när två personer väljer varandra och vill göra det officiellt och klubbat och fira det med alla sina nära. Länge lever kärleken osv.
 
Vill du ha barn?
Ja! Två helst.
 
Kolla happy face med min gudson.
 
Har du en utseendetyp hos killar?
Gud nej. Har dejtat både långa och korta, taniga och muskelberg, mörka och ljusa, rufsiga och välkammade. Har ändå en otroligt varierad dejtinghistorik. Gillar typ killar som ser snälla ut? Pga de är hotfulla så det räcker ändå. Hehe.
 
Vem var din första kärlek?
Det där svinet på dagis dårå. Obs vi gick i samma klass i 10 år sen, alles gut. Var på nyårsfest hos honom för några år sedan. Det var kul! Annars var jag jättekär i en annan kille i min klass typ 1:an till 3:an (säkert längre). Stackarn. Han var verkligen inte kär i mig men inte backade jag för det.
 
Är kärlek allt i livet?
Alltså… Ja. Det är väl ändå det.
 

 
Listan är en sammanslagning av kärlekslistan och romantiska listan.

16 kommentarer

Lägg till din →

Haha men jag blir ju typ kär i dig! Du är så himla rolig! Hade samma dagissituation btw, jag var dock okej med det, jag var bättre på att dela med mig på den tiden :’)

Men åh, älskar ditt svar på första frågan, haha. Läser det med typ en såndär ton som tanterna har när dom pratar om "dagens ungdom"! För övrigt, får jag möjligtvis sno denna? Hihih

Lämna ett svar