En ledig helg

Såhär såg det ut i somras. Inte idag.
 
Och så var det söndag igen. Jag sitter vid köksbordet och försöker sammanfatta dagarna som passerat, men de har liksom varit utan andningspauser och bara flutit ihop med varandra. Vet knappt skillnaden på dag och natt, men vad gör väl det. Tänker att jag hur som haver behöver lägga den här veckan bakom mig innan jag tar mig an nästa. Jag tänkte vara produktiv den här helgen men har mest sysselsatt mig med att vårda mina relationer. Fast det är väl det viktigaste trots allt.
 
Så vad har hänt under mina lediga dagar? Jag har legat på sängen och kramats, käkat tacos, kört drickspel med random grannar, bondat med främlingar, varit ute med favoriter, snackat skit med Julia och shoppat med päronen. Idag har jag låtit persiennerna vara nerdragna. Kvällen spenderades hos Elina med mitt lilla gäng. Vi gjorde egen sushi och snackade relationer och komplex. Sen gick jag från ena sidan stan till den andra i ett vindstilla mörker med en fin vän som sällskap. Och snipp snapp snut, så var ännu en vecka slut.

15 kommentarer

Lägg till din →

Typiskt att bilden inte var ifrån idag.. eller kanske är det bra. Annars hade jag försökt impulshittat ett hem på det stället 😉

Låter som en mycket fin och bra helg även om den inte blev som du tänkt. Att vårda relationer är mycket viktigt.

sv: Åh, schysst att hon fick en läsk också.

Härligt avslut på inlägget haha!! En sådan dag, med neddragna persienner skulle jag också ha behövt igår. Men blev att åka och arbeta ett sju timmarpass istället ^^,

Sv; hehe jaså! Vad härligt. Så kände jag också förut, fast för tandställning haha! 😀

låter himla mysigt även om dagarna flöt ihop. Så var det även för mig. Mötte upp pojkvännen i fredags. Det var tidig eftermiddag och det kändes som det på 3 sekunder hade blivit mörkt och dags att sova. Som om jag knappt hunnit hälsa på honom innan en dag var förbi.

Lämna ett svar