Höstmarknad bland sagorna

 
I vanlig ordning betyder höstlov ett besök på Astrid Lindgrens värld. De har höstmarknad där varje år. Den här gången drog jag dock med mig Lina och Sofia istället för föräldrarna. Tre 18-åringar behövs bland alla småbarnsfamiljer.
 
Hela dagen har vi varit alldeles för nostalgiska, klättrat runt i Mattisborgen och på möblerna hos Nils Karlsson Pyssling, smakat honung och marmelad, köpt godis och värmt oss vid de små eldarna. Jag kom tillbaka med tre nya tesorter, lite marknadsgodis samt honung med smultronsmak. Och en extrem rökdoft i både kläder och hår…

17 kommentarer

Lägg till din →

Jag har inte varit på Astrid Lindgrens värld på många många år nu, men är ju verkligen underbart där. Och höstmarknad låter sjukt mysigt.
Första bilden påminner mig om när jag var liten och mamma tappade bort mig. Hon hittade mig inne i ett de små husen där jag satt och lekte och inte saknade mamma alls (:

Ja det är obehagligt hur beroende man är av nätet.

Lämna ett svar