En sån dag

Sammanfattar dagens humör i det kanske fulaste webcamkollaget världen skådat. Rockar långkjol i dag också.
 
Fy tusan vad trött man kan vara efter en hel helg med städning. Bortsett från det vanliga har jag nämligen hjälpt till att flyttstäda storasysters lägenhet. Herre min skapare. Att städa är verkligen skitgöra. Beundrar folk som jobbar med sånt (mig själv alltså HAHA, nä men ni fattar…) lika mycket som jag beundrar folk som jobbar med barn.
 
I dag har jag legat i sängen i flera timmar och typ… glott i taket. Ryckte upp mig och drog ut på en promenad med mor och hund. Jag övningskörde till Mörlunda där jag och mamma satte blommor hos mormor och morfar för att sedan springa runt på kyrkogården och släktforska lite. Har nu hittat det perfekta namnet till min eventuella framtida son.
 
Nu ska jag kolla lite på körkortsteorin. Rouuligt…

9 kommentarer

Lägg till din →

Ja städning tar på krafterna. Flyttstädning – ännu värre. Förstår mig inte på de i min killes lag som ändå flyttar typ 2-3 gånger PER ÅR! Crazy

sv: Absolut! Jätte nöjd!
Före-efter bilder kommer upp sen om du vill se hur det blev! 🙂

Jaså! Det har jag aldrig gjort ahha.. förstår mig inte på tumblr oturligtvis 🙂

Städa är inte roligt alls, så stort plus till dig så gjorde det en hel helg! 🙂

Flyttstäd tar verkligen på krafterna. Är det och all packning som är det värsta med att flytta, därför ska man försöka flytta så lite som möjligt (:

Lämna ett svar