Vad jag gör de få timmar jag är ledig

 
Jag måste maxa dagarna då jag inte står bakom receptionsdisken, springer upp och ner i trapphuset mellan de fem våningsplanen och bäddar extrasängar i korridoren. Därför knackade mor, far och kusin på tidigt i torsdags. Vi dukade upp frukost och pratade jobb innan vi promenerade i Stadsparken, åkte på utflykt och käkade middag innan vi sprang genom stan och såg Mamma Mia på bio. Pjuh. Men vad fint det är, ändå. Både att jobba och vara ledig. Kombinationen. Variationen.
 
 
Man kan också hetsa genom stan med sina åtta arbetstimmar i kroppen för att skaka tusen nya händer, få blöta pussar på kinden och orsaka punktering på en cykel. Det gjorde jag med Ida igår. Kul!
 
Hade egentligen något annat att säga, men vad är tid hörni?

8 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar