I don’t know about you but I’m feeling 22

 
I torsdags fyllde jag år. Linnéa och Julia kom med världens brunch och hängde med mig hela dagen lång. På kvällen anslöt även Mikaela och vi drack vin och sjöng med till gamla schlagerdängor. Är försiktig med att vara för tacksamhetsblödig med mina vänner, det kan hända att de liksom avfärdar mina kärleksförklaringar med ett men gud skärp dig. Men att de köper bubbel och steker pannkakor och matchar ett tåg för att det är min dag får mig ibland att vilja fälla en lyckotår eller två. Tack tack tack för allt ni gör för mig. ♥

32 kommentarer

Lägg till din →

sv: Ja, det är just den där färgen som är så fiiiin. Mina ögon och hjärta smälte.

Å vad underbara dem är! och man kan aldrig få eller ge för mycket KÄRLEK.

Skriver kommentar från mobilen och det ser minst sagt annorlunda ut men hoppas det funkar 🙂

Låter ju verkligen som vänner man vill överrösa med kärleksförklaringar, så himla fint sätt att fira din dag på.

Sagoläsning på kvällen är mysigt men skulle nog vara mysigare om dottern ville byta bok lite oftare, haha

GRATTIS I EFTERSKOTT gullis! Och jaaa, man får vara väldigt blödig när någon ger en mat och uppmärksamhet sådär, haha bästa ju <3

Åh vad fint det är med sådana vänner! Jag har typ inga sådana här i närheten, men fint är det och visst ska man berätta för dem hur mycket man älskar dem, det tycker jag verkligen, det är ju bara fint!!!

SV: Haha, kul att jag iaf kunde beröra någon med den texten! 😉
Folk brukar säga att jag kan beskriva känslor i ord, och ja, är jag i rätt mode kan jag nog göra det ganska bra… 🙂

Och grattis igen förresten! 🙂

Ta hand om dig!

Lämna ett svar