Tankar från januari

 
Det är åtta grader hela januari. Mildväder men kyliga vindar. Det där kärleksbrevet jag aldrig skickade får ett svar ändå. Han säger precis allt jag hoppades få höra, de där mörka sommarmånaderna. Men det har gått nästan ett halvår och ett helt liv, och allt är alldeles för sent. 
 
Jag lyssnar oavbrutet på Frida Hyvönen, Sarah Klang och Moonica Mac. Lär mig känna igen de nyvaket mosiga ansiktena på bussen, deras rutiner och favoritsäten. 
 
De första dagarna på 60 kvadrat går jag nästan vilse i lägenheten. Kan inte fatta att jag har utrymme. Ett sovrum och en balkong. Jag avskyr det tomma ekot, men boendet är tillfälligt och ger perfekt akustik när jag sjunger. 
 
Jag träffar nya personer och gillar dem nästan lika mycket som personen som presenterar dem för mig. Skrattar så jag gråter en hel kväll och tänker på hur fånigt det är att ens för en sekund tro att man redan träffat alla man behöver i sitt liv. 
 
En vecka håller jag på att implodera av en aggressiv pms. Blir vansinnig för att någon på gymmet luktar svett, ringer mamma för att jag saknar henne men blir arg när hon pratar. Min kollega föreslår att jag ska ha en varningslampa på huvudet de dagar jag är så stingslig. Men så kommer fredagen och mensen och jag är en kvittrande fågel som ringer alla jag egentligen hade kunnat mejla. Mitt charmigaste jag. 
 
Och så mitt i allt: Jag är kär. Han är det mest självklara som tågat in i mitt liv. 

12 kommentarer

Lägg till din →

Hahahahaha – om du visste vilken igenkänningsfaktor det är på mig vid pms 😂 Min karl har till och med bett mig att skriva in i hans almanacka när jag har pms så han vet när han ska tassa på tå 🤣 Nå väl – det har blivit bättre de senaste åren, men jag kan verkligen gå från kvittrande glad till ett elakt monster på typ 5 sekunder… Det borde vara förbjudet med dessa störda hormonrubbningar!!!

Härligt med ett större boende även om du själv tycker att det känns lite stort just nu och det är väl toppen med akustiken när du sjunger 😄

Underbart att du är kär!!! En fantastisk känsla att få vara det!!! Jag är faktiskt fortfarande kär trots att jag har varit tillsammans med Calle i 10 år i höst. Konstigt egentligen att man tror att man hittat rätt så många gånger för att sedan upptäcka att det inte var det och plötsligt efter två förlovningar, ett äktenskap och fyra barn så hittar man mannen i sitt liv!!! Skam den som ger sig eller vad ska man säga 🤣😍🥰

Lycka till med kärleken finaste Ellen och hoppas du får en underbar vecka! Kram 💖

Lämna ett svar