Det första av april

April betyder hemmajobb. Och lugn. Alla fullspäckade helger har bytts ut mot oplanerade dagar med långa frukostar och små utflykter. Det är så himla skönt.
 
 
Ny lördag – ny sconesfrukost. Efteråt tog Måns och jag en second hand-runda. Det gjorde ett orimligt stort antal andra Jönköpingsbor också. 
 
 
På söndagen undrade Måns familj om vi ville följa med och grilla. Klart vi ville det. Utomhushäng är ju grejen i dessa tider. Och vårväder, wow. 
 
 
Lina skickade en bild – ”i dag för tre år sedan”. Jag var och hälsade på Lina i Oslo då, hon bodde där och jag hade avbrutit min utbytestermin och hade studieuppehåll och absolut inget att göra. 
 
 
En dag tog jag paus från hemmajobbet och åkte in till kontoret. Hallå vad skönt att träffa människor! Var tvungen att ta en selfie pga kände mig så jävla göllig också. Hade min nya korallfärgade manchesterklänning på mig. Toppeninköp. 
 
I dag är det påskafton och det känns lite konstigt att inte vara med familjen. Som tur är bor Måns familj här, så vi har tagit promenix och picknickmat med dem i dag. Nu: Pyjamas på soffan och kika på höstens kursutbud. 

8 kommentarer

Lägg till din →

Tack för en riktigt fin uppdatering.

Svar: Tack för att du tog dig tid att läsa och kommentera mitt inlägg om påskhelgen.

Kram

Så härliga bilder och den sista är ju underbar! Mysigt med grillning och det är ju verkligen dagens melodi att umgås utomhus! Grillning är ju dock alltid trevligt oavsett pandemier eller inte. Hoppas du får en fin dag! Kramar 💖

Lämna ett svar