Sol, kramar och akutmottagningar

 
Hej vänner! Vad soligt och varmt det varit de senaste dagarna, på flera sätt. Jag har gjort byn med Angelica (det vill säga handlat sköljmedel och ljuslyktor och tacos – bästa vardagshänget), ramlat in i en gammal vän på kuppen och kramats nio gånger i rad för att det var så länge sedan sist. Jag har haft samtal på psykiatrin och suttit på en parkbänk med mamma; ätit glass och delat en kaffe.
 
 
Den här kotten har varit på besök också. Vi skulle göra en utflykt tänkte vi, titta på djur och ha picknick och sådär. Men undertecknad fick väldiga smärtor i magen och kräktes och hade sig och fick åka till akuten, först i Oskarshamn och sedan i Kalmar där jag blev inlagd. Vilken drama queen jag är, va?
 
 
Väcktes ur min ryckiga sömn innan klockan sex i morse för att ta nya blodprover. Sedan har olika personer stuckit mig i både armveck och händer hela förmiddagen. Är alldeles stel och öm nu. Har en lätt inflammerad blindtarm som läkaren tänkte operera bort, men smärtan blev lindrigare dag två och andra ärenden behövdes prioriteras. Vi kom överens om att koppla bort mitt dropp och skicka hem mig. Blir smärtan värre igen väntar operation. Enligt läkaren är det mest en tidsfråga, men om det innebär några dagar eller ett år är lite oklart. Min vårdjournal har ju fullkomligt exploderat det senaste året. Hashtag alltid sjuk. Skulle kunna skriva en hel roman om min vistelse på sjukhuset, men mina ögonlock är alldeles för tunga för det. Well, jag får sova i min egen säng i natt och det känns skönt.

15 kommentarer

Lägg till din →

Usch, det där med sjukhusvistelser är så himla jobbigt. Har precis som du en hel roman i historiken gällande just sjukhus, ända sedan barnsben faktiskt. Lider verkligen med dig. Krya på dig!

http://nouw.com/bellss

Lämna ett svar