Mina mest gillade bilder på Instagram 2016

 
NIO.
Här turistar jag i Amsterdam med karta och mobiltelefon. Det regnade. Julia och jag var vilse och blev förmiddagslulliga.
 
 
ÅTTA.
Här är Julle och jag för några veckor sedan när vi hade tvåmannaparty i min lägga. Det slutade i en spontan utgång och efterfest med pizza och tecknad film.
 
 
SJU.
Julle och jag – igen! Alla älskar oss. Här något mindre fräscha kanske. Den här kvällen blev jag förresten av med min mobil och alla mina kort på dansgolvet. Oskönt.
 
 
SEX.
Kanelbullens dag. Bildtexten handlade om just kanelbullar, kaffe och Kent. Och vem gillar inte sånt, liksom. Minns att jag mådde så himla dåligt den dagen. Så glad att Moa matade mig och att Julia strök mig över ryggen.
 
 
FEM.
Detta var ju inte ens en vecka sedan! Mor, jag och storasyster i soffan på julafton. Jaharå.
 
 
FYRA.
En selfie hittar vi högt upp. Ser att detta var innan jag tappade mitt översta örhänge och hålet växte igen. Senare den här dagen hade jag och några friends drinkkväll.
 
 
TRE.
Gulliga nissar har picknick i skogen. Oemotståndligt, indeed. 
 
 
TVÅ.
Mitt hem är visst också omtyckt. Har det ganska hemtrevligt ändå.
 
 
ETT.
Årets mest gillade bild är en bild på… mig! Nästan en kopia av den föregående. Samma tröja i varje fall, men jag lovar att det skiljer två månader bilderna emellan och att jag tvättat tröjan. Av denna lilla samling att döma är Ellen i rött ett framgångsrecept.

4 kommentarer

Lägg till din →

Kul med en tillbakablick! I synnerhet då jag inte har Instagram.

(Sent) Svar: Tack för orden! Efterrättspajen som serverades på nyår kan jag rekommendera. Jag är säker på att du kan lyckas baka den på egen hand. Är du villig att göra ett försök ger jag dig gärna receptet. 🙂

Kram

Lämna ett svar